Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ


Απειλή η λειψυδρία


Περιοδεία στη Θεσσαλία στις 4-6 Απριλίου και συνάντηση με υποψηφίους δημάρχους και μέλη της κοινωνίας των πολιτών, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, με τη συμμετοχή της εκπροσώπου Τύπου Μάγκυ Δούση και της υποψήφιας ευρωβουλευτή Κωνσταντίνας Κοσμίδου.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, λέμε αλήθειες και επιδιώκουμε βιώσιμες λύσεις.


Συμπεράσματα του στρογγυλού τραπεζιού που έγινε στη Λάρισα (31-3-2014) από τους Οικολόγους Πράσινους
·Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, λέμε αλήθειες και επιδιώκουμε βιώσιμες λύσεις
   ·Να υπερασπίσουμε το νερό ως κοινό αγαθό
Τη Δευτέρα 31-3-14 πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στη Λάρισα με τη συμμετοχή δυο υποψηφίων ευρωβουλευτών των Οικολόγων Πράσινων και με θέμα «εναλλακτικές προσεγγίσεις διαχείρισης υδάτινων πόρων- τα κοινά αγαθά και η κρίση».

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων,Πισσίας Ευάγγελος και Γιαννίρης Ηλίας μαζί με το συντονιστή του κόμματος Τσιρώνη Γιάννη,επισκέφτηκαν χτες 31/3/2014 τη Λάρισα, όπου έδωσαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας,Βελή 4.Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Αντιπρόεδρο και εκπροσώπους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, με τον Αντιπρόεδρο και Επίτιμους καθηγητές των ΤΕΙ καθώς επίσης και με τον Αντιπρόεδρο και τον Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου. Στις 19:00 της ίδιας μέρας παραβρέθηκαν,ως βασικοί ομιλητές, σε Ημερίδα που έγινε στο Μετροπόλ και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με θέμα:Εναλλακτικές προσεγγίσεις διαχείρισης, υδάτινων πόρων. Τα κοινά αγαθά και η κρίση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 31/3/2014